Ústavně právní postavení prezidenta České republiky - Řezanina, Tomáš (Univerzita Pardubice, 1997)
Práce se zabývá ústavněprávním postavením českého prezidenta s důrazem na jeho pravomoci na pozadí historického vývoje u nás i v zahraničí.
Constitutional law position of the Czech republic president
Keywords: prezidenti; volba; ústava; pravomoci