Tiskové hlavy využívané v inkjetových tiskárnách - Ptáček, Tomáš (Univerzita Pardubice, 2007)
Technologie inkoustového tisku a její aplikace se zaměřením na nové postupy a řešení, především v oblasti tiskových hlav.
Printheads used in inkjet printers
Keywords: tiskové hlavy; inkoustový tisk