Problematika mladých kuřáků - Tymrová, Natálie (Univerzita Pardubice, 2021)
Bakalářská práce se zabývá problematikou kouření u mladých lidí ve věku 15-25 let. Práce je rozdělena na část teoretickou a praktickou. V teoretické části se budu zabývat historií kouření, kouřením všeobecně, závislostí, prevencí a vybranou organizací proti kouření. Praktická část bude provedena formou anonymních dotazníků a polostrukturovaných rozhovorů. Cílem je zjistit postoje studentů k problematice kouření. Cílem mé práce bude zjistit jaké jsou nejčastější důvody proč mladí lidé začínají kouřit a také v jaké věkové hranice se to pohybuje.
The issues of young smokers