Analýza procesů a dílčích výsledků transformace lesní společnosti - Štorková, Libuše (Univerzita Pardubice, 1998)
Práce v teoretické části popisuje průběh ekonomické transformace a proces privatizace lesní společnosti. V praktické části pak analyzuji průběh hospodaření za posledních pět let pomocí pyramidové soustavy poměrových ukazatelů.
The Analysis of the processes and results of the transformation of forest company
Keywords: Ekonomická transformace; lesní hospodářství; Privatizace; Finanční analýza; transformace; Analýza; pyramidová soustava ukazatelů