Deliktní řízení v návaznosti na vznik celního dluhu - Bönisch, Pavel (Univerzita Pardubice, 2003)
Autor se v práci zabývá deliktním řízením, v teoretickém pohledu, jak by celní správa měla postupovat v porovnání s praxí.
Customs offences according to the origin of customs debt
Keywords: celní řízení; celní dluh; správní akty; správní soudnictví