Model ochrany proti současným sociotechnickým útokům - Kopřiva, Jiří (Univerzita Pardubice, 2016)
Tato bakalářská práce se zabývá sociálním inženýrstvím. Zaměřuje se na současné sociálně inženýrské techniky a na konkrétních příkladech ukazuje praktiky, které sociální inženýři používají. V závěru se práce zabývá návrhem modelu ochrany proti současným sociotechnickým útokům.
Protection model against modern socio-technical attacks
Keywords: sociální inženýrství; sociotechnika; ochrana informací; bezpečnost; model ochrany; social engineering; socio-technical; information protection; security; protection model