Vytvoření návrhnu technicko-procesního zabezpečení letiště České Budějovice - Končelová, Michaela (Univerzita Pardubice, 2010)
Tato diplomová práce se zabývá perimetrickou ochranou Jihočeského letiště České Budějovice a.s. - mechanickými zábranami, elektronickými a kamerovými bezpečnostními systémy, které nabízí firmy na českém trhu. Tyto prvky jsem implementovala na letiště České Budějovice a následně jsem vyřešila jejich personální obsazení.
Creating a draft technical-procedural airport security České Budějovice
Keywords: perimetrická ochrana; ochrana před protiprávními činy; Letecká doprava; letiště; technicko-bezpečnostní systém; procesně-personální bezpečnost; outer protection; shelter from illegal act; air traffic; airport; technicko- security system; procedural- personal safeness