Postoj porodních asistentek k možnostem využití alternativních metod v průběhu porodu - Vintrová, Magdaléna (Univerzita Pardubice, 2013)
Tématem teoreticko - výzkumné práce je Postoj porodních asistentek k možnostem využití alternativních metod při porodu. Teoretická část se zabývá alternativními metodami při porodu, alternativními metodami v porodnictví a alternativními způsoby vedení porodu. Hlavním cílem výzkumné části bylo zjistit, jaký mají porodní asistentky postoj k využití alternativních metod při porodu, ale i k alternativnímu způsobu vedení porodu.
The attitude of midwives to the possibilities of using alternative methods during childbirth
Keywords: alternativní metody; porody; porodní asistentky; alternative methods; childbirths; midwifes