Využití mikroextrakce tuhou fází pro analýzu potravin - III - Juklová, Miroslava (Univerzita Pardubice, 2004)
Práce se zabývá možností použití různých SPME vláken s následnou analýzou metodou plynové chromatografie pro charakterizaci chmele a jakonu.
Applications of solid-phase microextraxtion in food analysis - III
Keywords: Mikroextrakce tuhou fází; silice; chmel; jakon