Motivační faktory studentů ke studiu oboru Zdravotně-sociální pracovník - Ivančevičová, Edita (Univerzita Pardubice, 2015)
Tato bakalářská práce se zabývá motivačními faktory studentů ke studiu oboru Zdravotně-sociální pracovník (dále jen ZSP). Úvodní kapitoly práce charakterizují vývoj a specifika zdravotně-sociální práce v ČR. V následujícím textu pojednává o specifikách vzdělávání v tomto oboru, předpokladech pro výkon tohoto povolání a motivaci studentů. Ve výzkumné části je pomocí dotazníku zjišťováno, zda jsou studenti dostatečně motivováni ke studiu tohoto oboru a jaké faktory na to mohou mít vliv.
Motivational factors of students for studying the specialization of medical social worker
Keywords: medical social worker; motivation; motivational factors; education; students; zdravotně-sociální pracovník; motivace; motivační faktory; vzdělávání; studenti