Ovládání domácnosti pomocí PC - Pražák, Jiří (Univerzita Pardubice, 2011)
Tato práce se zabývá využitím počítačů v domácnosti. Popisuje výpočetní techniku počínaje historickým vývojem, přes využití v domácnostech i průmyslu až po nástin možných vývojových linií v budoucnosti.
Households with PC control
Keywords: dálková ovládání; multimediální domácnosti; PC; využití LPT portů; Remote controls; multimedial households; PC; using of LPT ports