Cenné papíry - zdroj finančních prostředků obcí - Novák, Ivo (Univerzita Pardubice, 1995)
Práce se zabývá finančním rozhodováním obcí. Seznamuje s problematikou cenných papírů a se způsobem jejich využití obcemi.
Keywords: cenné papíry; Emise; emitenti; Akcie; podílové listy; kupóny; směnky; šeky; konosamenty; dluhopisy; obce; financování obcí; finanční trh; obligace; Marketing; komunální obligace; Praha; právo