Prevence kriminality na místní úrovni - Kučerová, Jana (Univerzita Pardubice, 2002)
Práce podává stručný přehled o vývoji programů prevence kriminality na místní úrovni v ČR s konkrétním zaměřením na město Pardubice. Hlavní důraz ke kladen na město Pardubice a jeho "Komplexní součinnostní program prevence kriminality".
Prevention of criminality at lokal level
Keywords: prevence; preventivní programy; Kriminalita; Česká Republika; Pardubice