Možnosti financování vlastního bydlení v ČR v rámci jedné finanční skupiny - Mynář, Ondřej (Univerzita Pardubice, 2007)
Tato práce pojednává o základních možnostech financování bydlení v současné době. Snaží se pomoci zorientovat se v současných nabídkách finančního trhu v oblasti vlastního bydlení. Dále se zabývá konkrétními produkty jedné finanční skupiny, Komerční banky, a.s. a uvádí několik orientačních praktických příkladů alespoň pro částečnou představu o možnostech financování.
The options of own housing financing within one financial group
Keywords: housing; building saving; mortgage credits; bydlení; Stavební spoření; hypoteční úvěry; Komerční banka a.s.