Použití laseru při spojování autokaroserií - Kapsa, Vlastimil (Univerzita Pardubice, 2003)
Definice svařování, pájení a laseru, laserové zpracování materiálů, laserové spojování ocelových plechů - jeho technologické a ekonomické aspekty, možná místa aplikace laseru při stavbě autokaroserií, praktické porovnání technologií spojování, predikce rentability užití laseru ve výrobě automobilů.
Car bodies joining with the useage of laser
Keywords: automobily; lasery; svařování; pájení; ŠKODA AUTO, a.s.; karoserie