Analýza interní komunikace a přenosu informací ve vybraném podniku - Vlčková, Andrea (Univerzita Pardubice, 2017)
Hlavním tématem bakalářské práce je interní komunikace a předávání informací. V práci jsou vymezeny hlavní pojmy a vymezení komunikačních modelů a bariér. Cílem bylo analyzovat úroveň interní komunikace a předávání informací ve společnosti BN International, s. r. o. a následně navrhnout řešení pro zlepšení těchto oblastí.
Analysis of internal communication and data transmission in a selected company
Keywords: interní komunikace; předávání informací; úložiště; měření účinnosti; internal communication; data transmission; data storage; measuring effectiveness