CAIN & ABEL Password recovery tools pro etický hacking na l2 a l3 vrstvě - Vepřovský, Tomáš (Univerzita Pardubice, 2016)
Práce se zabývá základními rysy druhé a třetí vrstvy modelu ISO/OSI. Dále etickému hackingu a o útocích možných na těchto vrstvách, také o nástrojích pro dané útoky. V poslední řadě se zabývá základní konfigurací a popisem programu Cain & Abel.
CAIN & ABEL Password recovery tools for ethical hacking on l2 and l3 layer
Keywords: podvodná identifikace; IP; ICMP; otrávení; Mac; LLC; CSMA; ARP; ISO/OSI; hacking; čenichání; spoofing; poisoning; hacking; sniffing