Politika zvyšování konkurenceschopnosti Pardubického pivovaru - Činčalová Simona (MAGNANIMITAS, 2015)
Tento článek se zabývá fenoménem konkurenceschopnost a faktory, které ji ovlivňují. Konkurenceschopnost se nejvíce dotýká malých podniků, proto je článek zpracován na Pardubický pivovar a. s. Jeho cílem je na základě provedené analýzy vypracovat hodnocení konkureceschopnosti vybraného podniku a navrhnout manažerskou hru pro zvyšování jeho konkurenceschopnosti.
Policy of increasing the competitiveness of the company Pardubický pivovar
Keywords: konkurenceschopnost; manažerská hra; pivovarnictví; competitiveness; management game; brewing industry