Řízení rizik projektu - Dědicová, Simona (Univerzita Pardubice, 2014)
Tato diplomová práce se zabývá projektovým managementem, konkrétně oblastí řízení rizik. V práci je pojednáno o procesech řízení projektů, o rizicích a jejich managementu. Na vybraném projektu z oblasti vzdělávání dochází k implementaci metod a nástrojů řízení rizik s cílem navrhnout jejich využívání v podobných projektech.
Project risk management
Keywords: Projekt; riziko; proces; řízení rizik; vzdělávání; Project; risks; process; risk management; education