Optimalizace lepení střešních dílů autobusů - SOR Libchavy - Havelka, Štěpán (Univerzita Pardubice, 2013)
Diplomová práce se zabývá navržením optimální lepící technologie na lepení střešních panelů při výrobě autobusů v podmínkách SOR Libchavy. Cílem je navrhnout takové řešení, které je ekonomicky výhodnější než stávající.
Adhesive bonding of roof parts of buses - SOR Libchavy
Keywords: lepené spoje; pevnost; úspora; experiment; glued joints; strength; saving; experiment