Osoba projektového manažera - Waberová, Veronika (Univerzita Pardubice, 2012)
Tato bakalářská práce se zaměřuje na řízení projektů a především na osobu projektového manažera. Práce poukazuje na správný způsob vedení projektů. Její součástí je dotazníkové šetření, které se otázkami zaměřuje především na komunikaci projektového manažera s projektovým týmem, jehož cílem bylo zjištění specifických vlastnosti projektového manažera, a jejich etická stránka. Závěr práce je věnován shrnutí poznatků a doporučení pro praxi.
Person of project manager
Keywords: projekty; projektová řízení; projektový manažeři; projects; project management; project managers