Hodnocení bonity obcí - Stránská, Hana (Univerzita Pardubice, 2001)
Autorka v práci popisuje metody finanční analýzy ratingu obcí. Ve speciální části určuje bonitu vybraných obcí a výsledky porovnává v jednotlivých kategoriích obcí.
The Rating of municipality financial value
Keywords: obce; Finanční analýza; bonita; rating