Určení otcovství - Pípová, Andrea (Univerzita Pardubice, 2000)
Autorka se v práci zabývá určením otcovství popisuje jednotlivé metody určování.
Filiation
Keywords: rodinné právo; otcové; určení; mateřství; deoxyribonukleová kyselina; krevní rozbory