Návrh na rozšíření sítě čerpacích stanic společnosti Agro Žamberk, a. s. - Feltl, Štěpán (Univerzita Pardubice, 2016)
Práce se zaměřuje na návrh možností rozšíření sítě čerpacích stanic společnosti Agro Žamberk, a. s. Zabývá se finanční analýzou této společnosti, analýzou jejích tržeb a ekonomickým zhodnocením navrhovaných řešení na základě finančních výkazů společnosti, makroekonomických ukazatelů, síly dopravních proudů a velikostí měst.
Proposal to extend the network of petrol stations
Keywords: čerpací stanice; finanční analýza; korelační a regresní analýza; analýza tržeb; gas station; financial analysis; correlation and regression analysis; analysis of sales