Chemie energetických materiálů, část I. : (některé deriváty polyazaisowurtzitanů) - Jalový, Zdeněk (Univerzita Pardubice, 2001)
Literární rešerše na téma výbušiny o vysoké energii a výbušiny s nízkou citlivostí. Syntéza TEX a HNIW, jejich tepelná stabilita a citlivost k vnějším podnětům.
Chemistry of energetic materials, part I. : (some polyazaisowurtzitane derivates)
Chemistry of energetic materials, part I. : (some polyazaisowurtzitane derivates)
Keywords: vysokoenergetické výbušiny; necitlivé výbušiny; výbušiny