Posouzení vazby dopravy se základními makroekonomickými ukazateli - Haklová, Jana (Univerzita Pardubice, 2012)
Práce je zaměřena na posouzení vazby mezi dopravou a makroekonomickými ukazateli. Popisuje jednotlivé ukazatele, na základě kterých je zjištěna vazba mezi ekonomikou a dopravou v dané zemi.
Assessment of transport links with basic macroeconomic indicators
Keywords: hrubé domácí produkty; přepravní výkony; osobní doprava; nákladní doprava; gross domestic product; transport performance; passenger transport; freight transport