Distribuční politika internetového obchodu společnosti Milan Havlík, s. r. o. - Totinová, Angelika (Univerzita Pardubice, 2007)
V podmínkách tržního hospodářství závisí úspěch firmy a jejího podnikání na zákaznících. Každý podnik musí vytvořit takovou nabídku, která přiláká zákazníky a motivuje je ke koupi nabízených výrobků. Rozhodující faktory, které ovlivňují zákazníka při koupi, je cena výrobku a schopnost distribuovat své výrobky na správné místo a ve správný čas. Cílem této bakalářské práce je zaměření se na jeden z marketingových nástrojů – distribuce (place), s kterým souvisí dále praktická část této práce orientovaná na analýzu distribuce internetového klenotnictví majitele Libora Havlíka a užívaného způsobu distribuce v této firmě.
Distribution policy of internet shop Milan Havlik Ltd. company
Keywords: distribution; distribution/selling/marketing channels; Marketing; Marketing mix; marketing middlemans; distribuce; distribuční/prodejní/marketingové cesty; Marketing; Marketingový mix; marketingoví zprostředkovatelé