Mobilní aplikace pro ovládání, sběr a vizualizaci dat ze zařízení IPLOG - Pich, Pavel (Univerzita Pardubice, 2015)
Tato práce popisuje mnou vyvinutou Android aplikaci, která ovládá HW zařízení IPLOG-DELTA. V teoretické části se zabývá použitými síťovými protokoly, extérními knihovnami, které byly použity a především popisuje HW zařízení IPLOG. Praktická část představuje a vysvětluje praktickou implementaci.
Mobile application for managing, collecting and visualizing data from device IPLOG
Keywords: Android; IPLOG; OID; SNMP; Eclipse