Vzorové zasilatelské podmínky - Kubátová, Alena (Univerzita Pardubice, 2000)
Práce je zaměřena na zasilatelství. Autorka analyzuje současný stav v této oblasti v Česku, popisuje zasilatelské podmínky. Ve druhé části se zabývá zaváděním a certifikací systému řízení jakosti ve spediční organizaci.
Special speditional conditions
Keywords: zasilatelství; dopravní služby; Jakost; Systém řízení jakosti