Pozitivní a negativní vlivy působící na export firmy FOMA s.r.o. - Celbová, Monika (Univerzita Pardubice, 1999)
Tématem práce je zahraniční obchod České republiky. Autorka provádí analýzu pozitivních a negativních vlivů působících na export firmy FOMA, s.r.o.. Hodnoceny jsou především změny devizových kurzů a jejich dopad na velikost exportu firmy v úseku tří let 1996-1998.
The positive and negative factors on export development of the company FOMA s.r.o.
Keywords: mezinárodní obchod; Zahraniční obchod; Export; devizové kurzy