Správní řízení na úseku dopravy - Škrhová, Jana (Univerzita Pardubice, 2007)
Práce se zabývá problematikou správního řízení na úseku dopravy, konkrétně na úseku silniční dopravy se zaměřením na přestupky a bodový systém.
Administrative procedures of transport
Keywords: správní řízení; Doprava; bodový systém; přestupky