Odkrytí a restaurování původní polychromie na části štukového stropu v místnosti č. 217 - tzv. Erbovním sále v budově bývalého kapitulního děkanství, nyní budově Arcidiecézního muzea Olomouc : Václavské náměstí čp. 3, Olomouc - Prokopová, Kateřina (Univerzita Pardubice, 2002)
Restaurátorská dokumentace shrnuje průběh restaurování dvou částí polychromované štukatury stropu z poloviny 18. století v interiéru Arcidiecézního muzea v Olomouci. Předkládá základní informace o objektu, koncepci a postupu prací, včetně lokálních rekonstrukcí a závěrečných retuší.
Keywords: restaurátorské dokumentace; restaurování; průzkumy; technologie; štuky; Rekonstrukce; stropy; 18. století