Motivace zaměstnanců ve vybraném podniku - Votroubková, Adéla (Univerzita Pardubice, 2018)
Diplomová práce si klade za cíl vymezit základní pojmy a teoretická doporučení účinné pracovní motivace, zanalyzovat systém motivace ve vybrané společnosti XY a navrhnout možnosti zlepšení aktuální motivace jejich pracovníků.
Motivation of employees in a chosen company
Keywords: motivace; stimulace; zaměstnanci; benefity; teorie motivace; nástroje motivace; motivation; stimulation; employees; benefits; theories of motivation; tools of motivation