Pedagogické a psychologické aspekty práce s problémovými dětmi - Tomší, Pavlína (Univerzita Pardubice, 2004)
Práce zpracovává oblast výchovy problémových dětí. Zaměřuje se na konkrétní poruchy dětí a v souvislosti s tím také uvádí pedagogické metody a psychologické přístupy k tomuto typu dětí.
Pedagogical and psychological aspects of work with children of problematic behaviour
Keywords: Děti; problémové děti; poruchy chování; sociální vývoj; psychologie; psychologie dítěte; Speciální pedagogika; výchova dítěte