Materiálové toky v Austin Detonator s.r.o. - Doležal, Jan (Univerzita Pardubice, 2017)
Práce se zaměřuje na materiálové toky ve společnosti Austin Detonator s.r.o., obsahuje analýzu stávajících toků a návrh využití čárových kódů v materiálovém toku firmy. Hlavní náplní práce je vytvořit podklad pro realizaci označení manipulačních jednotek pomocí čárového kódu.
Material flow in Austin Detonator s.r.o.
Keywords: materiálové toky; čárové kódy; skladování; manipulace s materiálem; automatická identifikace; material flows; barcodes; storage; material handling; automatic identification