Bakteriální nálezy při balanoposthitis psů (a citlivost izolovaných mikroorganismů na antibiotika) - Novotná, Markéta (Univerzita Pardubice, 1998)
V práci jsou uvedeny výsledky bakteriologického vyšetření stěrů odebraných z prepuciálního vaku psů s příznaky i bez příznaků zánětlivého onemocnění proepucia. Dále jsou uvedeny výsledky testování izolovaných mikroorganismů k antibiotikům.
Bacterial findings by the balanoposthitis of the dogs (and sensitivity of the isolated bacteria to the antibiotic)
Keywords: balanoposthitis; psi; citlivost; mikroorganismy