Využití čárových kódů v dopravě - Hrubešová, Gabriela (Univerzita Pardubice, 2006)
Charakteristika čárových kódů, tiskové technologie a snímače. Současný stav ve firmě Transped-SOC spol.s.r.o. a návrhy na zlepšení. Zhodnocení implementace čárových kódů ve firmě.
The use of bar codes in transport
Keywords: čárový kód EAN; snímače; logistické systémy; zasilatelská činnost