Zdaňování mezd a zaměstnanecké benefity - Formanová, Barbora (Univerzita Pardubice, 2011)
Práce pojednává o současné problematice zdaňování mezd v České republice z pohledu poplatníka daně. Dále vymezuje zaměstnanecké benefity z daňového hlediska a zahrnuje propočty daňové optimalizace podle platných právních předpisů.
Taxation of wages and employee benefits
Keywords: mzda; poplatníci; daně; zaměstnanecké benefity; wages; taxpayer; taxes; employee benefits