Komunikační možnosti úřadů práce v České republice - Kopáčková, Zuzana (Univerzita Pardubice, 2018)
Diplomová práce je zaměřena na analýzu možností komunikace Úřadu práce České republiky. Nejprve je obecně charakterizován Úřad práce ČR, následně je zde popsána komunikace v procesu zprostředkování zaměstnání a další pojmy spojené s nezaměstnaností. Dále je podrobně rozebrána komunikace mezi krajskou pobočkou Úřadu práce ČR v Příbrami a uchazeči o zaměstnání, soukromými firmami a obcemi. V závěru práce je provedeno shrnutí analýzy a návrhy, které by mohly napomoci ke zlepšení komunikace Úřadu práce ČR.
The communication possibilities of the Labour Offices in the Czech Republic
Keywords: Úřad práce ČR; komunikace; komunikační možnosti; nezaměstnanost; zaměstnavatelé; uchazeči o zaměstnání; Labour Office of the Czech Republic; communication; communication possibilities; unemployment; employers; job seekers