Studium sorpčních schopností vybraných huminových látek - Mitlöhnerová, Kristína (Univerzita Pardubice, 2001)
Schopnost humátu vápenatého odstraňovat Cd2+ ionty z roztoku.
Study of sorption properties of selected humic substances
Keywords: huminové látky; humát vápenatý; kadmium; Adsorpce