Finanční plánování v podniku KORAMO, a.s. Kolín - Novák, Jan (Univerzita Pardubice, 1996)
Práce popisuje pouze část finančního plánu podniku, t.j. plánování zdrojů a plánování nákladů společnosti.
Keywords: finanční plány; podniky; Koramo Kolín; finanční zdroje; finanční náklady