Komunikace se sponzory ve sportu - Pospíšil, Michal (Univerzita Pardubice, 2023)
Bakalářská práce se zabývá problematikou komunikace ve sportovních klubech a spolupráce se sponzory. První část se věnuje pojetím sponzoringu ve sportu, důležitost se klade především na popis vztahů se sponzory, které pomáhají vytvořit pozitivní atmosféru. Sponzoringu pomáhají také marketingové aktivity. Druhá část je zaměřena na identifikaci partnerů HC Dynamo Pardubice a průběh vyjednávání smluv. Výběrem optimální strategie SWOT analýzy se zjistí, v jakých činnostech klub vyniká a kde naopak ztrácí.
Communication with sponsors in sport
Keywords: sponzoring; sportovní klub; spolupráce; marketingové aktivity; komunikace; sponsorship; sports club; cooperation; marketing activities; communication