Regionální politika Evropské unie a České republiky - Koníčková, Miroslava (Univerzita Pardubice, 2003)
Tématem práce je regionální politika Evropské unie a České republiky, její vývoj, cíle a způsoby financování. Součástí jsou i vlivy regionální politiky Evropské unie na regionální rozvoj České republiky.
Regional policy of the European union and the Czech Republic
Keywords: Evropská Unie; Evropská investiční banka; Regionální politika; Strukturální fondy; strukturální politika; Euroregiony; Česká Republika