Pohostinská živnost v Břevnově od 90. let 19. století do počátku první republiky v kontextu vývoje lokality - Hašková, Lada (Univerzita Pardubice, 2007)
Práce se zabývá hostinskou živností jak z pohledu dějin každodennosti, tak na základě statistických údajů.
Catering establishments Břevnov (1890-1921)
Keywords: pohostinství; Břevnov; živnostníci; 19.-20. století