Analýza práce řidiče vozidla MHD před začátkem či koncem směny - Cígler, Tomáš (Univerzita Pardubice, 2024)
Tato bakalářská práce se zaměřuje na analýzu pracovních procesů spojených s činnostmi řidiče městské hromadné dopravy při nástupu a ukončení směny. Práce zkoumá postupy a činnosti, které řidiči provádějí před začátkem nebo po skončení své pracovní směny, s cílem identifikovat možné oblasti optimalizace a zlepšení efektivity pracovní doby řidičů.
Analysis of Public Transport Vehicle Driver Work Before or at the End of Shift
Keywords: řidiči; směny; autobusy; trolejbusy; tramvaje; metro; práce řidiče; městská hromadná doprava; začátek směny; ukončení směny; drivers; shifts; buses; trolleybuses; trams; metro; driver's work; public transportation; beginning of shift; end of shift