Personalistika v Nemocnici s poliklinikou v Chomutově - Klímová, Klára (Univerzita Pardubice, 2009)
Bakalářská práce se zabývá personalistikou v Nemocnici s poliklinikou v Chomutově. Zejména je zaměřena na pracovní dobu, odměňování a vzdělávání pracovníků.
Personnel management in Hospital with policlinic in Chomutov
Keywords: personalistika; pracovníci; hodnocení; Odměňování; Vzdělávání; personnel management; workers; appraisal; Remuneration; Education