Marketing místa - Vránek, Jiří (Univerzita Pardubice, 1999)
Autor se v práci zabývá postavením a ekonomikou obcí v ČR. Zaměřuje se na neziskový marketing, marketing lokality, strategický marketing místa a jeho aplikaci na městskou část Praha Řepy.
Place marketing
Keywords: Marketing; samospráva; město; Strategie; Rozvoj