Logistické toky v řízení prodeje náhradních dílů - Shejbal, František (Univerzita Pardubice, 2005)
Logistické toky v řízení prodeje náhradních dílů, analýza logistických toků v řízení prodeje.
Logistics flows in seal's direction of complemental lots
Keywords: logistické systémy; řízení; prodej