Zdravotní rizika masové migrace - Dorinská, Veronika (Univerzita Pardubice, 2018)
Diplomová práce na základě publikovaných odborných článků a údajů Eurostatu a WHO poskytuje komplexní systém faktů a názorů na zdravotní rizika v důsledku masové migrace z asijských a afrických krajin do Evropy.
Health risks of mass migration
Keywords: migrace; zdraví; uprchlíci; migranti; nemoci; migration; health; refugees; migrants; diseases