Integrovaná marketingová komunikace v Libereckém regionu - Kotlář, Martin (Univerzita Pardubice, 2003)
Práce je primárně zaměřena na zkoumání prvků integrace nástrojů marketingové komunikace vybraného podniku v Libereckém regionu, se zákazníkem, s cílem najít příslušné integrační vazby marketingových komunikačních nástrojů.
Keywords: Marketing; Marketingová komunikace; Marketingový mix; komunikační mix; elektronické obchodování; Integrace; region Liberec